Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 747 2053
Üdvözlöm!

Kissné Pipicz Szilvia vagyok, házas, 3 gyermek édesanyja.

Alapszakmámat tekintve, ami egészségügyi terület, mindig is fontos volt az emberekkel való közvetlen és bizalmon alapuló kapcsolat kialakítása. Úgy vélem, ahhoz hogy megtaláljam az Ön és családja számára a megfelelő otthont, eladás esetén pedig a legalkalmasabb vevőt ingatlanára, ezen a területen szintén nélkülözhetetlen a megbízhatóság. Ha csak rövid időre is, de szeretném ismerni álmait, elképzelését, szükségleteit.
Családi mottónk: Segíteni csak akkor tudok, ha ismerem a részleteket és tudom mit szeretnél.
Családi vállalkozásunk révén, melyben árnyékolástechnikával foglalkozunk, több mint húsz éve rálátásom van az építőiparra.
Mi magunk 3x építkeztünk, adtunk el és vásároltunk (mert mint tudjuk első az ellenségé, második a baráté, harmadik a saját), így sok buktatóval szembesültünk és megtanultuk, hogy jól jön egy olyan ember segítsége, aki átlátja az ingatlanpiacot, az aktuális lehetőségeket és fogja a kezünket a lebonyolítás során.

A VING csapatának segítségével, élete nagy döntésében szeretnék segítségére lenni lelkiismeretes munkámmal, mert „ az otthon ott van, ahová a szív hazatér.„

Ingatlanok

Kulcsrakész új építésű az új osztásban

Röszke
Eladó családi ház, 123 m2
77 200 000 Ft
Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Találkozzunk Terinél

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 71 m2
52 900 000 Ft
Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Váltsa forintra a lehetőséget

Mórahalom
Eladó családi ház, 167 m2
53 700 000 Ft
Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Szilvi a kezdetektől fogva lelkesen vadászta nekünk a lakásokat, ő végig mosolyogva, korrektül képviselte az érdekeinket. Nem adta fel, akkor sem, amikor már a sokadik lakást kellett bemutatnia. Minden találkozót pontosan leszervezett, előtte többször is figyelmeztetett a közelgő időpontra, mindig időben érkezett, beszerzett minden információt, nekünk csak döntenünk kellett. Az áralkuknál pontosan tájékoztatott a piaci helyzetről, a lehetőségeinkről. Kitartása meghozta a gyümölcsét, nagyon szuper kis lakást sikerült találni. A szerződésnél nagyon sokat segített, gyakorlatilag minden apró részletre ügyelt. Csak ajánlani tudom!

Hegedűs György

Szilvia albérlet keresésben segített nekem. Minden nagyon flottul ment. Precízen, körültekintően végezte a munkát, szerintem a lehető legjobb megoldást adta számomra. Köszönet.

Orosz Tibor